FORGOT YOUR DETAILS?

BUREAUKALENDERS DRUKKEN

Goedkoop bureaukalenders bedrukken? Bij Joy Reclame drukken we regelmatig bureaukalenders voor vele bedrijven. Een bureaukalender is een zeer geschikt relatiegeschenk, jij wil toch ook dat jouw relaties een bureaukalender met jouw boodschap het hele jaar op het bureau hebben staan? Je kunt de kalender helemaal naar eigen wens vormgeven, of het nu gaat om een A5 of een A6 bureaukalender, wij bedrukken bureaukalenders in full-color voor de beste prijs!

Kleine of grote oplage bureaukalenders bedrukken

Bij Joy Reclame doen we niet moeilijk over minimale afname's, of je nou één of tienduizenden bureaukalenders wil bedrukken, dan kan dat gewoon. De standaard bureaukalenders worden geleverd met 13 pagina's en een wire-o-binding. De 13 pagina's bestaan uit een voorblad en een speciale pagina per maand. Als budget oplossing bedrukken wij bureaukalenders ook zonder wire-o-binding. Deze bedrukte bureaukalenders hebben enkel een voor- en achterkant en bestaan dus uit slechts twee pagina's. De voor- en/of achterkant kan worden bedrukt met de maanden van het jaar.

Een eigen ontwerp of een ontwerp door ons

Heb je zelf geen tijd om een ontwerp te maken of heb je hier simpelweg de middelen niet voor? Wij nemen het ontwerp van de bureaukalender graag voor jou uit handen. Onze vakkundige ontwerpers kunnen een professioneel ontwerp in de stijl van jouw bedrijf maken! Heb je al wel een goed ontwerp? Vul in het offerte formulier in dat jij jouw eigen ontwerp aanlevert, wij vertellen je dan graag de aanleverspecificaties. Omdat wij standaard meer dan 20 drukkerijen vergelijken hebben wij geen vaste prijzen voor het bedrukken van bureaukalenders.

Bureaukalenders bedrukken in Hoogeveen

Het bedrukken van jouw bureaukalenders wordt verzorgd vanuit ons bedrijf wat gevestigd is in Hoogeveen. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk gerealiseerd wordt en gaan wij met zorg en precisie aan de slag met jouw eigen, of onze creatieve vormgeving van jouw bureaukalenders. Wil je toch liever eerst jouw opdracht toelichten, dan kan dat! Je kunt vrijblijvend afspraak maken bij ons op kantoor om samen tot een goede en passende oplossing voor jou te komen. Klik hier voor ons contactformulier.

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte bureaukalenders?

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 138 reviews.