FORGOT YOUR DETAILS?

ENVELOPPEN BEDRUKKEN

Je staat er misschien niet bij stil, maar ook een envelop is belangrijk als het gaat om communicatie. Het eerste wat iemand ziet wanneer hij post van jouw bedrijf ontvangt, is de envelop. Natuurlijk, een envelop belandt bij het oud papier, maar het is wel een uitstekende manier om een goede indruk achter te kunnen laten. De meeste bedrijven versturen hun post in een standaard witte envelop met venster. Des te meer valt het op wanneer je ervoor kiest om je enveloppen te laten bedrukken. En dit hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Je kunt zonder al teveel kosten te maken mooie enveloppen laten ontwerpen en bedrukken.

Huisstijl laten bedrukken

Ook op de buitenzijde van de envelop kun je de huisstijl van je bedrijf laten zien. Je kunt alle enveloppen laten ontwerpen, zoals je dit zelf voor ogen hebt. Zo kun je ervoor kiezen om je logo af te beelden of bijvoorbeeld de herkenbare slogan van het bedrijf. De afzender ziet dan direct van wie de post afkomstig is. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. De ene keer zal je een A4 formaat nodig hebben voor grotere poststukken en de andere keer volstaat een kleinere envelop. Je kunt dan ook verschillende formaten bestellen. Enveloppen laten bedrukken, gaat heel eenvoudig. Je kunt het ontwerp doorsturen of laten ontwerpen. Nadat je een proefdruk ontvangt, geef je toestemming voor akkoord.

Voordelig een envelop laten bedrukken

Niet alleen kun je kiezen uit verschillende formaten, maar ook of je een envelop wenst met venster of zonder. Zelfs de plaats van het venster kun je zelf bepalen. Daarnaast kun je voor meer gebruiksgemak kiezen voor een striplock. Dit helpt de afhandeling van je post te versnellen. Goedkoop enveloppen bedrukken, is mogelijk doordat we alle prijzen standaard vergelijken met tien andere drukkerijen. Zo betaal je als klant nooit teveel. Nadat je bestelling is geplaatst, wordt alles snel geleverd. Zo zit je nooit zonder. Welk formaat of ontwerp je ook kiest, goedkoop enveloppen bedrukken, is zo geregeld.

Een offerte aanvragen of een vraag over bedrukte enveloppen?

TOP
De waardering van www.joyreclame.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 138 reviews.